Waarom een scriptiecoach?

Scriptiebegeleiding wordt als dienst steeds meer aangeboden, het speelt in op een grote vraag van studenten die door de steeds grotere persoonlijke en financiële druk van het afstuderen het idee krijgen snel en goed te moeten presteren.

De meerwaarde van extra begeleiding kan per persoon verschillen, maar komt altijd neer op het sneller en meer succesvol afstuderen, bij sommigen is dit hulp bij de opzet en structuur bij anderen juist planning en motivatie of hulp bij de statistische analyses.

Wanneer neem ik contact op met een scriptiecoach?

Als je behoefte hebt aan intensievere begeleiding of bepaalde problemen voorziet en deze voor wilt zijn. Een andere goede reden kan zijn het zo laag mogelijk willen houden van de studieschuld of het beste uit jezelf willen halen ter voorbereiding op de arbeidsmarkt. Loopbaanoriëntatie kan een onderdeel zijn van de begeleiding.

Wat is het voordeel van begeleiding bij dit bedrijf in tegenstelling tot andere bedrijven?

Scriptiebegeleiding wordt als dienst steeds meer aangeboden, het is belangrijk een goede match te hebben met je coach en zeker te weten dat je investering resultaat oplevert.

Ik ben al in 2009 begonnen met het aanbieden van deze dienst, en sindsdien heb ik vele studenten succesvol geholpen met afstuderen. Van alle studenten die de begeleiding bij mij hebben afgerond is het slagingspercentage meer dan 96%!

Daarnaast heb ik in tegenstelling tot andere bedrijven een aanpak waarbij ik iedereen zelf begeleid en persoonlijk de verantwoordelijkheid draag voor alle trajecten.

Een ander voordeel is mijn achtergrond als psycholoog, waardoor ik niet alleen de inhoud goed kan begeleiden, maar ook professioneel coach ben.

De afgelopen 8 jaren heb ik daarnaast inmiddels studenten van zulke verscheidene opleidingen begeleid, dat ik inhoudelijk goed meekom. Als je voor de begeleiding niet op zoek bent naar een langer traject, maar slecht één hele specifieke vraag hebt over de inhoud van je vakgebied of de methodologische analyses, kun je daarvoor dan wellicht beter naar een specialistische begeleider gaan, maar zoals gezegd, op inhoud heb ik studenten van allerlei opleidingen tot nu toe naar een goed slagingspercentage weten te begeleiden.

 

Ik ben nog niet begonnen, heeft het zin al contact op te nemen?

Zeker! Juist in de voorbereidende fase kun je veel winst halen, dus hoe eerder hoe beter.

Is er ook de mogelijkheid tot gespreide betaling?

Ja, dit kan. Er zal wel gevraagd worden een aanbetaling te doen.

Schrijven jullie dan nu mijn scriptie voor me?

We helpen je zelfstandig af te studeren en schrijven dus niet je scriptie voor je. Er is dan ook geen sprake van plagiaat.

 

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!