Scriptie-Check: verhogen van de kwaliteit door taal- en inhoudscheck: prijzen op aanvraag, we doen een persoonlijk aanbod

Aanvullend bieden we de mogelijkheid voor een grondige check van je eindversie. Deze dienst is voor studenten die al verder zijn in het proces een laatste check willen voor het verhogen van de kwaliteit van (academische) schrijfstijl en inhoud van de scriptie. We bieden:

  • Totale Scriptie-Check met aansluitend afspraak voor persoonlijke feedback: taalcheck (voor verbetering academisch en Nederlands/Engels niveau) en inhoudscheck. Aansluitend worden in een persoonlijk gesprek tips gegeven voor het verbeteren van het niveau van je werk.
  • Taal-Check einddocument: als je nog onzeker bent over het niveau van het (academische) Nederlands of Engels van je einddocument is deze optie ideaal voor het verbeteren van de kwaliteit van de laatste versie. Wij zullen het document helemaal doorlopen op taal om dit te verbeteren (Engelse versies worden door native speakers gecheckt).
  • Taal-check/Ephorus door Scribbrmochten wij geen tijd hebben dan hebben we goede ervaringen met Scribbr voor een taal-check/plagiaat-check.

 [contact-form-7 id=”1125″ title=”Contact”]