Flora heeft mij begeleid tijdens het schijven van mijn scriptie, ik heb haar hulp ingeschakeld omdat ik vanuit school erg weinig begeleiding kreeg en graag een stok achter de deur wilde hebben. Haar betrokkenheid en motiverende woorden hebben ervoor gezorgd dat ik mijn stage en scriptie binnen de 5 maanden die daarvoor gegeven waren heb behaald! Ze hielp mij overzicht te houden, aan de planning te houden en op het moment dat ik er mee wilde stoppen heeft ze uitgebreid met mij gesproken en heb ik besloten toch door te zetten. Een scriptie schrijven is gewoon ontzettend veel werk, Flora weet precies hoe ze dit aan moet pakken en het proces zo soepel mogelijk kan laten verlopen. Iedereen die vastloopt, of gewoon enorm opziet tegen de berg werk die een scriptie met zich mee brengt. Het is ‘ok’ om hulp te vragen, het is nog steeds jouw scriptie, jouw werk. Alleen geeft Flora je steeds een klein zetje in de goede richting 😉