“Ik heb Scriptiebegeleiding Amsterdam als een prettige steun in de rug ervaren over een langere periode. Wanneer ik hulp nodig had was dit er, zonder harde sturing op strakke deadlines of resultaten. Ik had ondersteunde begeleiding nodig die mij hielp in het proces van mijn scriptie omdat ik ernaast nog een veeleisende baan had. Uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor het resultaat en Scriptiebegeleiding Amsterdam helpt je op een comfortabele manier je doel te behalen zonder dat je er meer stress en druk bij gaat voelen.  Ook goed om te vermelden; je kan hier altijd terecht, ook al is de deadline over 2 weken. Er wordt tijd voor je gemaakt en je wordt geholpen zonder veroordeling. Waarom je nog slechter laten voelen over iets waarin je vastloopt? De eerste stap is om hulp te vragen aan Scriptiebegeleiding Amsterdam en de volgende stappen zijn genomen voordat je het door hebt!”