De steun van Flora was tijdens het schrijven van mijn scriptie, naast een fulltime baan, onmisbaar. Doordat ik zo fragmentarisch met mijn scriptie bezig was, verloor ik vaak het overzicht en daardoor ook de motivatie om verder te gaan. Maar een keer zitten/mailen/bellen met Flora gaf altijd nieuwe inzichten, kleine stapjes om weer te zetten, waardoor ik toch weer verder kon. Haar adviezen zijn ook inhoudelijk sterk (ik denk dat als ze mijn onderwerp kon volgen, heel veel onderwerpen voor haar begrijpbaar zijn), maar ook met name de psychologische steun was van grote waarde en Flora reageert ook nog eens supersnel. Uiteindelijk heb ik met een heel mooi resultaat mijn scriptie afgesloten!

Eva, Amsterdam    09/08/2017   

Als ik even vast liep met mijn thesis hielp Flora me goed verder!

Chinook, Amsterdam    03/08/2017   

Ik ben zeer te spreken over de begeleiding van Flora. Ze reageert snel en accuraat en ik kon over alles met haar sparren. Ze denkt goed mee en geeft duidelijk aan wanneer ik wat kon verwachten.

Kitty, Amsterdam    01/08/2017   

De begeleiding heeft mij heel erg geholpen bij het schrijven van mijn scriptie. Ik had vaak de informatie wel goed, alleen stond dit op de verkeerde plek in de context. De hulp van Flora heeft mij dit laten inzien en zo de leesbaarheid verbeterd. Ook heeft Flora mij geholpen bij het schrijven van mijn hoofdstukken. Tijdens de consults kon zij mij duidelijk maken welke informatie terug moet komen in de tekst. Ik ben meer dan tevreden met de geleverde diensten!

Mindy, Media en Entertainment Management    18/04/2017   

Prima begeleiding, vooral in de momenten waarin de studiedip begint. Samen studeren motiveert en regelmatig contact met de begeleider motiveert enorm! Het kost natuurlijk geld, maar dat weegt niet op tegen de voordelen van een afgeronde studie.

Dirk, Economie    07/12/2016   

Ik ben bij meerdere scriptie bureau's geweest, waar ik geen fijn gevoel bij had. Mijn stukken werden niet voorbereid en werkten stipt op de klok. Flora nam de tijd voor mij en ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Het was heel fijn werken, waar Flora zelfs voor je klaar staat op onmogelijke momenten. Scriptie was een lastig moment, maar uiteindelijk door het inzicht van Flora een voldoende kunnen halen.

Master Student Science, Business and Innovation    13/09/2016   

Ik werd geholpen door voorbeelden, schematische schetsen en goede feedback.

Bachelor Student Psychologie    12/07/2016   

Ik heb meerdere scriptiebegeleiders geprobeerd. Nu ik klaar ben realiseer ik me pas wat een grote invloed stress, frustratie en zelfvertrouwen had op mijn voortgang. Dit aspect had ik zwaar onderschat. Toen ik bij Scriptiebegeleiding & Coaching Amsterdam kwam, werd ik niet alleen inhoudelijk begeleid maar ook mentaal ondersteund en begrepen. Door de combinatie van inhoudelijke en mentale begeleiding kon ik grote stappen maken.

Daniel, Bachelor student MER    03/05/2016   

Zonder de begeleiding van Scriptiebegeleiding & Coaching Amsterdam zou ik nooit in één keer een voldoende hebben gehaald voor mijn onderzoek. Toen school er niet meer voor mij was, heeft de zorg en kundige begeleiding van Esther ervoor gezorgd dat ik toch geslaagd ben.

Dieuwertje, Bachelor student    03/05/2016   

Ik ben erg blij met de begeleiding die ik heb gekregen tijdens het schrijven van mijn scriptie. Esther toonde veel interesse en houdt je gemotiveerd. Ik vind het goed dat er af en toe werd nagebeld om te vragen of de feedback begrepen werd of om gewoon het contact aan te houden en het proces van de student te volgen.

Bachelor student MER    03/05/2016   

In anderhalve maand tijd meer geleerd dan in het half jaar daarvoor. Zowel op analytisch vlak als op onderzoekend vlak. Ook heb ik geleerd hoe de structuur van een scriptie hoort te zijn en dat je ten alle tijden verantwoording moet geven over je gemaakte keuzes.

Bachelor student Commerciële Economie    15/04/2016   

Na enkele maanden zelf proberen af te studeren, met weinig succes, besloot ik hulp te zoeken. Bij het eerste gesprek met Esther voelde ik me meteen op mijn gemak en kreeg ik meer zin om aan de slag te gaan. Ze gaf mij de structuur die ik nodig had om af te studeren en was bijna altijd bereikbaar voor hulp of advies. Zonder haar hulp had ik het zeer waarschijnlijk niet gehaald en ik kan haar begeleiding aan iedereen aanraden.

Abel, student Communicatie & Multimedia Design    04/02/2016   

Mijn ervaring was erg positief de begeleiding nam veel onzekerheden weg en gaf duidelijkheid en structuur waardoor het schrijven van mijn scriptie veel gemakkelijker werd. Wanneer ik hier behoefte aan had heb ik altijd af kunnen spreken met Flora en Esther. Ook gaven ze snelle en goede feedback wat hielp bij het tijdig afronden van mijn scriptie.

Daan, student Bachelor Commerciële Economie    09/11/2015   

Mijn grootste struikelblok tijdens het scriptie schrijven was dat mijn motivatie wegzakte en ik daardoor kampte met uitstelgedrag. Iedere keer wanneer ik een afspraak inplande maakte ik samen met de 1 van begeleidsters een planning die er weer voor zorgde dat ik er tegenaan kon. De planningen waren op een dusdanige manier opgesteld dat het eigenlijk iedere keer weer meeviel. De begeleiding heeft voor structuur gezorgd, verlichte the stress-level en motiveerde mij om door te zetten! Wat ik ook enorm fijn vond was dat Esther kritisch durfde te kijken naar mijn scriptie en mijn voorbereiding op mijn verdediging. Dat hielp omdat het mij uitdaagde om met diepgang naar mijn stukken te kijken en zo ook beter werd.

Student Bachelor International Leisure Management    25/10/2015   

Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren. Ik kon altijd terecht bij Flora of Esther met vragen (zelfs op zaterdag én zondag als ik weer eens iets niet snapte) Ik had een vrij lastig onderwerp en daar ging dus veel tijd in zitten. Ik was ook al erg lang bezig met mijn afstudeerverslag en zag het eigenlijk niet meer zo zitten omdat ik geen goede feedback kreeg van mijn leraar op school. Door Esther en Flora heb ik de draad weer kunnen oppakken en heb ik met duidelijke instructies verder kunnen werken. Voor mij is het namelijk belangrijk dat ik weet wat ik moet doen, anders loop ik vast. Ook waren ze vrij strikt met de deadlines, wat ook erg goed is voor mij. Dan wist ik precies wanneer ik er aan moest werken en wanneer het af moest zijn. Ik ben nu bezig met een vervolgstudie en zal zeker (als dit nodig is) weer bij Esther en Flora langskomen, al is het maar voor een kopje thee!

Daniela, AD Commercieel Communicatiemanagement    13/10/2015   

Flora heeft mij vooral geholpen bij het schrijven van mijn Master Scriptie in het bewaken van de voortgang. Zelf vond ik het ook fijn om keus te hebben tussen verschillende manieren van contact. Soms heb je meer baat bij een 1 op 1 gesprek en op een ander moment is een mailtje genoeg. Zowel Flora als Esther zijn daarin erg flexibel. Ik kan het iedere student aanbevelen om vooral contact op te nemen met Scriptiebegeleiding Amsterdam, als is het alleen maar om af en toe even te kunnen sparren over een volgende stap waar je nog over twijfelt. Ik heb ze nog geen probleem voor kunnen leggen waar ze geen oplossing voor wisten!

Student Master Europese Studies    08/10/2015   

Na bijna 2 jaar een poging te hebben gedaan om mijn scriptie te behalen heeft Scriptiebegeleiding Amsterdam mij geholpen de juiste stappen te zetten om mijn scriptie af te ronden. Met goede adviezen, duidelijke afspraken en een luisterend oor, heb ik daardoor mijn doel behaald!

Priscilla, Student Master Business Administration    30/07/2015   

Flora heeft mij heel goed geholpen op de momenten dat ik het nodig had. Juist als ik het niet meer zag zitten om door te gaan was Flora in staat om mij te motiveren waardoor ik progressie kon blijven maken. Haar sturende hand heeft heel goed geholpen om mijn scriptie binnen afzienbare tijd af te ronden.

Christiaan, Student Commerciële Economie, Noordelijke Hogeschool Leeuwarden    29/07/2015   

"Flora heeft mij begeleid tijdens het schijven van mijn scriptie, ik heb haar hulp ingeschakeld omdat ik vanuit school erg weinig begeleiding kreeg en graag een stok achter de deur wilde hebben. Haar betrokkenheid en motiverende woorden hebben ervoor gezorgd dat ik mijn stage en scriptie binnen de 5 maanden die daarvoor gegeven waren heb behaald! Ze hielp mij overzicht te houden, aan de planning te houden en op het moment dat ik er mee wilde stoppen heeft ze uitgebreid met mij gesproken en heb ik besloten toch door te zetten. Een scriptie schrijven is gewoon ontzettend veel werk, Flora weet precies hoe ze dit aan moet pakken en het proces zo soepel mogelijk kan laten verlopen. Iedereen die vastloopt, of gewoon enorm opziet tegen de berg werk die een scriptie met zich mee brengt. Het is 'ok' om hulp te vragen, het is nog steeds jouw scriptie, jouw werk. Alleen geeft Flora je steeds een klein zetje in de goede richting ;)"

Noemi, Student Management Economie en Recht, Hogeschool HBO Nederland    09/04/2015   

"Ik heb Scriptiebegeleiding Amsterdam als een prettige steun in de rug ervaren over een langere periode. Wanneer ik hulp nodig had was dit er, zonder harde sturing op strakke deadlines of resultaten. Ik had ondersteunde begeleiding nodig die mij hielp in het proces van mijn scriptie omdat ik ernaast nog een veeleisende baan had. Uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor het resultaat en Scriptiebegeleiding Amsterdam helpt je op een comfortabele manier je doel te behalen zonder dat je er meer stress en druk bij gaat voelen. Ook goed om te vermelden; je kan hier altijd terecht, ook al is de deadline over 2 weken. Er wordt tijd voor je gemaakt en je wordt geholpen zonder veroordeling. Waarom je nog slechter laten voelen over iets waarin je vastloopt? De eerste stap is om hulp te vragen aan Scriptiebegeleiding Amsterdam en de volgende stappen zijn genomen voordat je het door hebt!"

Djenna, Student Business Administration and Marketing, TIAS NIMBAS Business school    04/04/2015   

"Tijdens het schrijven van mijn scriptie bleek dat ik als perfectionist veel behoefte had aan bevestiging over de juiste opzet en structuur. Flora heeft mij hier heel goed bij geholpen waarbij duidelijk zichtbaar was dat de begeleiding vanuit intrinsieke motivatie werd uitgevoerd. Naast de begeleiding op dit vlak heeft ze door haar ervaring in psychologie praktische tips waarmee je kritisch gaat kijken naar je manier van handelen. Heel leerzaam!"

Friso, student Commerciële Economie, Hogeschool WIndesheim    03/04/2015   

"Ik ben heel erg blij met de begeleiding geweest. Ik kon altijd bij ze terecht en kreeg meestal binnen 24 uur antwoord of feedback. Dit was heel erg fijn zodat ik snel door kon gaan. Ik ben heel erg blij met de begeleiding geweest want vooraf snapte ik helemaal niks van onderzoek en Flora heeft mij hierin erg goed begeleid. Ook heeft zij mij geholpen om vertrouwen te krijgen in mijn hele scriptie proces. Zeer tevreden!!"

Student Hospitality Management, Hogere Hotelschool    21/02/2015   

"Doordat mijn onderzoek meerdere malen was afgekeurd was ik ten einde raad. Ik ben toen erg goed geholpen door Esther, zij was altijd bereikbaar voor vragen en erg betrokken. Ik kon haar altijd bellen en dan kwamen we er samen uit. Ze gaf mij hoop en heeft me goede begeleiding gegeven. Uiteindelijk heb ik het onderzoek met een voldoende afgesloten. Het kostte me wel wat centjes maar het was het zeker waard!

Mahwash, Student Bedrijfseconomie, HES Amsterdam    13/02/2015   

"Flora heeft mij heel erg goed begeleid met mijn scriptie. Ze luisterende goed na wat voor hulp en begeleiding bij haar zocht en die kreeg ik ook vervolgens van haar. Ik had er veel moeite met het schrijven van een goed onderzoek. Door het samen werken met Flora is het mijn gelukt om succesvol de eindstreep te behalen."

Joep, Student Media Entertainment Management, Hogeschool Inholland    20/11/2014   

"Prima begeleiding. Denkt veel mee over het onderwerp en komt afspraken altijd na. Snelle service."

Student Hogeschool Inholland    01/09/2014   

"Flora stond altijd klaar voor mij ook al stuurde ik laat nog na-kijkwerk of ideeën op. Ik had totaal geen motivatie meer om überhaupt mijn studie af te maken en stond op het punt op te geven. Flora heeft me hier snel uit kunnen trekken en door het structureren van het werk het afstudeerproces voor mij overzichtelijk en zelfs weer leuk gemaakt!"

Student Cultureel Erfgoed, Hogeschool voor de Kunsten    09/07/2014   

"Flora had altijd tijd op de momenten dat ik dat nodig had, reageert snel en zit niet vast aan kantooruren. Zij heeft mij geholpen structuur aan te brengen in mijn werkzaamheden waardoor ik stapsgewijs naar het gewenste eindresultaat toe kon werken."

Student Integrale Veiligheid, Hogeschool van Utrecht    09/07/2014   

"Bij het beginnen van mijn scriptie vond ik het lastig hoe ik dit moest aanpakken. Om meteen goed te beginnen heb ik Flora gevraagd als zij mij hierin kon ondersteunen. Wat een goede keuze heb ik gemaakt om Flora hiervoor te vragen. De scriptie kreeg gelijk vorm en een duidelijke structuur. Wat heel prettig is en waar ik veel waarde aan hecht, is dat ze haar afspraken nakomt en goed bereikbaar is. Door haar heldere aanpak heb ik mijn scriptie in relatieve korte tijd afgemaakt met een mooi eindresultaat!"

Jaap, student Integrale veiligheid, EPBS Amsterdam    17/05/2014   

"Alleen al het hebben van een externe begeleidster zou denk ik menigeen student ontzettend kunnen helpen. Maar hiernaast is Flora ook bijna altijd bereikbaar en erg betrokken, waardoor je weer snel met je scriptie verder kunt als je er even niet uitkomt, vast loopt of feedback wilt hebben om door te gaan. Deze hulp had ik aan m'n gewone begeleidster niet snel gevraagd want daar had ik toch het gevoel dat ik niet teveel mocht vragen ivm zelfstandigheid. Bij Flora blijf je zelfstandig alleen het gevoel is toch dat je er niet meer alleen voor staat, heel fijn."

Mariëlle, Masterstudent Universiteit van Amsterdam:    19/04/2014   

Vanuit mijn opleiding kreeg ik helaas niet de gewenste begeleiding waardoor ik redelijk stuurloos was. Na het intake gesprek is er een plan van aanpak opgezet die de rode draad voor mijn scriptie was. Door de snelle, heldere en persoonlijke feedback heb ik in de gewenste tijd mijn scriptie met een mooi cijfer afgerond. Zit je vast met je scriptie dan wil ik je Scriptiebegeleiding Amsterdam/Flora aanraden, of je nou vast zit qua structuur, methodiek e.d.. Mail voor een intake gesprek om te kijken wat Scriptiebegeleiding Amsterdam voor je kan betekenen. You won’t regret!

Student Hotelmanagement    21/03/2014   

Flora is ontzettend praktisch van aard. Een strakke planning en duidelijke afspraken heeft in 10 dagen het resultaat opgeleverd wat mij in jaren niet is gelukt. Bovendien heb ik veel gehad aan Flora als motivator op momenten dat ik het niet meer zag zitten. Hulde aan haar geduld!

Frank, Student Fiscale Economie en Bedrijfseconomie    15/02/2014   

Ik had vooral structurele hulp nodig bij het schrijven van mijn scriptie. Flora heeft mij erg goed geholpen bij het aanbrengen van die structuur. Zij heeft me geholpen regelmaat aan te brengen in mijn studieritme, ze heeft me geholpen een overzicht te maken van wat er nog moest gebeuren en in welke volgorde. Zij heeft me geholpen haalbare doelen te stellen en me begeleid tijdens de realisatie daarvan. Zij heeft hiermee erg veel druk voor mij weggenomen en het voor mij mogelijk gemaakt op een aangename manier mijn scriptie af te ronden binnen de daar voor beschikbare tijd. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Ik kan Flora aan iedere student aanbevelen die kampt met problemen omtrent het schrijven van een scriptie; een scriptie schrijven hoeft geen hel te zijn!

Bachelor Student Europese Studies    13/02/2014   

Flora heeft me ontzettend geholpen met mijn scriptie. Ik vond het moeilijk om er mee te beginnen omdat ik het als een heel groot geheel zag. Hierdoor zag ik er enorm tegenop en bleef ik alles maar vooruit schuiven. Met Flora heb ik een hele strakke planning gemaakt per week waardoor er orde was en de enorme berg werk veel kleiner werd doordat je per week ging werken. Verder heeft Flora me erg geholpen hoe ik informatie moest gaan verzamelen en de manier waarop en daar ben ik echt beter in geworden. De tips van Flora hebben me niet alleen geholpen voor het schrijven van mijn scriptie maar ook voor mijn ‘werkende toekomst’. Ook vond ik het super fijn dat Flora zo goed bereikbaar is, zelfs in het s’avonds en in het weekend.

Eveline, Media Informatie en Communicatie    28/01/2014   

Het maken van een planning heeft me erg goed geholpen. Daarnaast vond ik het heel fijn om te bespreken wat ik precies ging doen, want ik maak de dingen vaak groter dan ze zijn. In overleg met Flora kon ik de zaken tot menselijker properties terugbrengen. Ik vond het scherpstellen van de onderzoeksvraag en doelstelling erg prettig. Daardoor werd het onderwerp beter ingekaderd en gemakkelijker uit te werken. Last but not least was het gevoel dat ik het niet alleen hoefde te doen heel stimulerend. Als ik te veel aan mezelf ging twijfelen, kon ik even overleggen en kreeg dan meer vertrouwen in mijn eigen ideeën.

Lizatte, Humanistiek    21/12/2013   

Na jarenlang parttime studeren naast een volle werkweek was mijn motivatie niet meer zo fris, en door de zorgen over de scriptie deed ik uiteindelijk helemaal niets meer. Flora heeft de berg werk voor mij beheersbaar weten te maken door een realistische planning, afgestemd op mijn persoonlijke situatie. Ook heeft zij ervoor gezorgd dat ik weer met vertrouwen in de goede afloop aan de slag ging.

Student Rechtsgeleerdheid    25/11/2013   

De scriptiebegeleiding die vanuit mijn opleiding werd geboden was te verwaarlozen, waardoor het voor mij onvoldoende duidelijk was hoe ik het schrijven van een scriptie aan moest pakken. Flora heeft mij daarin geholpen door middel van een stappenplan dat mij overzicht in het scriptieproces bood. Tijdens het scriptieproces was Flora voor mij een steun in de rug door het stellen van deadlines en het geven van feedback. Flora heeft mij door vele knelpunten heengeloodst, door haar hulp kon ik altijd weer verder.

Fleur, Student Bestuurskunde    15/10/2013   

Met mijn HBO afstudeeropdracht was ik op een gegeven moment behoorlijk het overzicht kwijtgeraakt en werd het document alleen maar steeds langer en langer. Flora heeft mij toen enorm geholpen door structuur aan te brengen in mijn document, zodat ik er weer een logisch verhaal van kon maken. Toen ik een paar jaar later aan mijn WO scriptie moest beginnen, dacht ik daarom direct weer aan Flora. Ook daarbij heeft zij mij weer heel goed kunnen helpen.

Robert, Communicatiewetenschap    22/09/2013   

Ik ben erg tevreden over de begeleiding! Flora geeft snel en duidelijke feedback. Je kan haar vrijwel altijd bereiken als je vastloopt. Ze heeft mij goed geholpen om het overzicht te houden en een goede planning te maken. Ook geeft ze op een prettige manier opbouwende feedback. Dit geeft meer zelfvertrouwen wanneer je weer een stuk moet inleveren. Ze denkt met je mee, maar helpt je ook om het haalbaar te houden. Echt een meerwaarde bij het schrijven van je scriptie en niet te duur! Bovendien wordt het pakket afgestemd op wat jij nodig hebt.

Marieke, Orthopedagogiek, Klinisch    15/09/2013   

Hartelijk dank voor de goede begeleiding. Ik ben erg tevreden met de service die jij mij verleend hebt. Door middel van jouw begeleiding heb ik alle zaken op een rijtje kunnen zetten en een degelijke planning kunnen construeren. De tussentijdse afspraken hebben mij geholpen het hoofd er bij te houden en de gemaakte planning te realiseren. Dit alles zonder mijn eigen inzet en individualiteit in het onderzoek te niet te doen, iets wat voor een academische studie natuurlijk een vereiste is. Al met al is het een gigantische steun in de rug geweest, alsmede een extra stok achter de deur, in het afronden van mijn bachelor.

Student Spaanse Literatuurwetenschap    10/09/2013   

Mijn scriptieperiode was wel de zwaarste periode van heel mijn studie en zo af en toe twijfelde ik er hard aan of het ooit nog af zou komen. Gelukkig kon ik regelmatig bij Flora terecht, voor steun en advies. Zo voelde ik me daarna altijd weer kalmer en durfde ik toch weer met iets van vertrouwen een stukje verder te gaan op weg naar mn afstuderen!

Mirjam, Klinsche Psychologie    19/12/2012   

Nadat ik vast was komen zitten met mijn scriptie kwam ik bij Flora terecht. Niet alleen liet zij mij weer geloven in een goede afloop, maar hielp ook met brainstormen en nieuwe structuur aanbrengen. In korte tijd was ik weer op de goede weg. Als je vastzit met je scriptie kan ik deze begeleiding van harte aanbevelen!

Jan, Sociale Geografie    21/09/2012